Gå hånd i hånd med dig selv 😊😊😊😊😊

                                                                                    Skal du præsterer hver dag !!

 

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT 😊😊
STYRK DIT SELVVÆRD OG TRO PÅ DIG SELV 😊

Jeg kan hjælpe dig til at stå stærkere hver dag !!

Jeg tilbyder samtaler, hvor jeg arbejder ud fra citat: ”HJÆLP DIG SELV” og jeg hjælper dig med at gøre brug af din intelligente krop (kroppen husker alt) med et livssyn at kunne se, mærke, føle din krop som en helhed.

Du finder selv svarene med mig som ”kanal og vejleder” og kan gi´ slip på uhensigtsmæssig tanker, følelser og ubalance eller brug for sparring og redskaber omkring stress. Vi har alle 60.000 tanker om dagen og 80% er desværre negative og ofte tages disse tanker med til næste dag – det handler om at lære, at tanker ‘bare’ er tanker og at du ikke behøver på at tro på alt, hvad der suser gennem hovedet på dig.

Jeg gør brug af mine forskellige faglige terapeutiske kompetencer / egenskaber & redskaber fra min uddannelser og ikke mindst mig selv med åbenhed, kærlighed, tillid og rummelighed.

Er du parat til eller nysgerrig på at stå stærkere i dig selv, arbejde med dig selv , gi´ slip på frygt, bekymringer, overbevisninger 😊

Brug din krop som vejleder, få mere ro, balance & glæde i din hverdag 😊
Opnå harmoni med dig selv 😊
Ikke arbejde på andres ”banehalvdel” men blive på din egen 😊
Være i tillid, respekt og håb
Ingen er perfekte
Du er unik, som den person du er 😊
Det man giver, får man retur 😊
Du må godt have det svært – intet varer evigt 😊

Styrk dit selvværd

JEG KAN HJÆLPE DIG MED:

Negative tanker om sig selv, manglende tillid, skuffelse over sig selv, stiller store krav til dig selv, du er ikke til noget, præstere mere for at gøre dig fortjent til at være den bedste ven og konkurrent, kæmpe for at være en del fælles gruppen, sociale sammenhænge eller sportsgrene.

Finde dine ressourcer til at stå stærk !

Tro på dig selv – hvad forhindrer dig ?
Overbevisninger – ikke god nok, jeg er ”dum” – hvor kommer det fra ?
Din indre snak – slippe disse tanker ?
Negative tanker – hvad er det værste, der kan ske?
De andre kan ikke lide mig – passer det ?
Jeg dummer mig altid – gør du?

Lær at acceptere dig selv, du er go´ nok, vi laver alle fejl og ingen er perfekt 🙂

Sundhedsstyrelsen 2022 – Unges sundhed går den forkerte vej – bl.aq. mistrivsel & dårlig mental sundhed –

Hver 5. fodboldspiller & hver 4. håndboldspiller lider af angst, depression & stress – Dansk Elitesport udøvere Forening- TV” viser 18. juni 2020 dokumentaren ’’Jeg var sikker på, at jeg skulle dø: Angst i elitesport’’.)