FORÆLDRE til unge teenager 

Sparring, coach, terapi & gruppe terapi

Rosetter | Køb billige rosetter til fx hestesport her | Jef.dkKære FORÆLDRE I ER UNIKKE 🙂

Der findes også en forældre medalje og den er fra mig til dig / jer – I står for mål til rigtig meget og er bagsiden af denne verden. I er fantastiske og jeg vil gerne hjælpe jer med at stå stærkere med jeres skønne målbevidste datter el. søn.

Det kræver styrke at stå på sidelinjen og det er ikke “flinkeskolen” og det giver hår på brystet. Kærlighed, forståelse, frustrationer, sårbarhed, vrede er i os alle og jeg kan hjælpe dig / jer med at blive på egen banehalvdel ved at blive stærkere overfor dig / jer selv og dermed en spejling til de unge teenager.

Terapi er samtaleterapi og det handler om at hjælpe dig i vanskelig perioder, hvad enten det er følelser, tanker, handlinger og hændelser i forhold til dig/jer selv, arbejde, familie eller til jeres unge teenager. Ved at du / I udviser styrke og ro i dig / jer selv og hjælper og dermed afspejler dig selv til din unge idrætsudøvere hvad enten det er en ung mand / kvinde (dobbelt gevinst).

Coaching arbejdes der med fremtid og mål – hvilke forhindringer er der for at du / I kan nå mit / jeres mål og hvad skal er til. Hvad er dit/jeres mål i denne verden ? Du finder selv svarene – jeg er “kanal og vejleder” – hjælper dig/jer til at finde vejen. Du/I opdager at udnytte eget potentiale – hjælper jer selv med at genskabe livsglæde.

Gruppe terapi vil I sammen med andre forældre kunne spare med hinanden, særlig samvær, påvirke hinanden, formidle gode ideer, erfaringer, skabe energi og hjælpe / støtte hinanden. I er ikke alene med glæder og udfordringer, men det hjælper at sætte ord på, turde være åben, sårbar og mærke styrken fra hinanden og fællesskabet.

Udvikling i grupper skaber energi og en gevinst ved gruppen er også, at når de andre i gruppen arbejder, arbejder det også i dig.