Min rejse som psykoterapeut, coach & sports mor samt stress coach & mentor.

Jeg hedder Pia Moos Würtz og er 56 år. Jeg bor i Starup, Sønderjylland – lige udenfor Haderslev i de skønneste omgivelser med udsigt til Haderslev Fjord, nabo til Starup Kirke, marker, sø samt lille skov & Starup Hede næsten i baghaven

Jeg er gift med HansHenrik og har to voksne drenge Mads 29 år og Mathias på 25 og 2 børnebørn (Ella 3 år & Alva 1 år).

Jeg er Psykoterapeut (MPF & FaDP) & Coach, TeenTrivsel Mentor, Certificeret Stress Coach & Mentor, Skyggevejleder, ergoterapeut og speditør.

Jeg har et bred vifte at forskellige erfaringer, faglige kompetencer og min helt egen unikke personlighed, som den jeg er. Jeg har også stået i en ubehagelig livs-krise som 24 årig (sygdom med fysiske mén til følge), men det har også gjort mig stærkere og tager ikke noget for givet – jeg valgte livet til dengang og ikke fra.

Jeg har gået vejen selv og kender til alle tanker & følelser af ”ikke at være god nok”, følelsen af at være anderledes, ikke slå til i sporten eller arbejdet, det er altid de andres skyld, opgive mit mål. Jeg møder stadig personlige udfordringer – det gør alle – jeg har mine faglige redskaber til komme videre og kan for det meste slippe ubehaget og ubalancen igen. Der er altid lys for enden af tunnelen – jeg gør mit bedste hver dag og det vigtigste er at give slip på: hvad andre synes om mig, hvad jeg burde eller skal gøre, andres forventninger til mig, men blive på min egen banehalvdel og sige “nej tak” til det, der ikke gavner mig 😊 vi møder ALLE udfordringer hver dag 🙂 – det er en slags gave og er med til at styrke hverdagens strabadser.

Min filosofi i dag: STYRK DIT SELVVÆRD OG TRO PÅ DIG SELV

DERFOR

 BRÆNDER JEG FOR AT HJÆLPE UNGE TEENAGERE 

Jeg vil glæde mig til at give mine erfaringer videre med samtaler, så du kan slippe og tør smide dine barrikader fra hverdagen. Arbejde med kroppens signaler og fornemmelser (ikke overhøre dem – kroppen huske alt og vil sige dig noget).

For mange unge teenagere går med frygt for ikke at ”slå til”, mistrives, angst for ikke at være gode nok, præstations angst – tænk hvis jeg fejler og hvad siger mine kammerater eller hvad siger jeg til mig selv.

Ingen er perfekte !!!!

De hårdeste kampe du kæmper, er dem mod dine egne dæmoner.

Forstå dig selv vha. frihed, stå stærk og tro på dig selv & sige fra, når det ikke gavner dig.