Min rejse som sports mor, coach, terapeut

Jeg hedder Pia Moos Würtz og er 53 år. Jeg bor i Starup, Sønderjylland – lige udenfor Haderslev i de skønneste omgivelser med udsigt til Haderslev Fjord, nabo til Starup Kirke, marker, sø samt lille skov & Starup Hede næsten i baghaven

Jeg er gift med HansHenrik og har to voksne drenge Mathias på 22 år & Mads på 26 år og vores lille barnebarn Ella.

Jeg er speditør, ergoterapeut og nu også Eksamineret Integrativ Coach & Terapeut samt Certificeret Stress Coach & Mentor. Jeg er ved at tage overbygningen til  Psykoterapeut og forventer at være færdig i dec. 2021.

Jeg har personligt kendskab til denne ”vidunderlige og fantastiske men også den hårde bagside” ” af sportsverden selv først som sport udøver i badminton og den dag i dag STADIG og hver weekend som fodbold-mor  på sidelinjen 😊 så min rygsæk er klar til at hjælpe dig og dine forældre til at opnå råstyrke i denne sportsverden.

Jeg har et bred vifte at forskellige erfaringer, faglige kompetencer og min helt egen unikke personlighed, som den jeg er. Jeg har også stået i en ubehagelig livs-krise som 24 årig (sygdom med fysiske mén til følge), men det har også gjort mig stærkere og tager ikke noget for givet – jeg valgte livet til dengang.

Jeg har gået vejen selv og kender til alle tanker & følelser af ”ikke at være god nok”, følelsen af at være anderledes, ikke slå til i sporten eller arbejdet, det er altid de andres skyld, opgive mit mål. Jeg møder stadig personlige udfordringer – det gør alle – jeg har mine faglige redskaber til komme videre og kan slippe ubehaget og ubalancen igen. Der er altid lys for enden af tunnelen – jeg gør mit bedste hver dag og det vigtigste er at give slip på: hvad andre synes om mig, hvad jeg burde eller skal gøre, andres forventninger til mig, men blive på min egen banehalvdel og sige “nej tak” til det der ikke gavner mig 😊 vi møder ALLE udfordringer hver dag 🙂 – det er en slags gave og er med til at styrke hverdagens strabadser.

Min filosofi i dag: STYRK DIT SELVVÆRD OG TRO PÅ DIG SELV

DERFOR

 BRÆNDER JEG FOR AT HJÆLPE UNGE TALENTFULDE  ELITEUDØVERE OG DERES FORÆLDRE

Jeg vil glæde mig til at give mine erfaringer videre med samtaler, så du kan slippe og tør smide dine barrikader, hvad enten det er individuelt- eller holdsport, hjemmefronten,  skolen, kammerater, kæreste.

Arbejde med kroppens signaler og fornemmelser (ikke overhøre dem – kroppen huske alt og vil sige dig noget).

For mange unge talenter går med frygt for ikke at ”slå til”, angst for ikke at være gode nok, præstations angst – tænk hvis jeg fejler og hvad siger mine holdkammerater eller hvad siger jeg til mig selv.

Ingen er perfekte !!!!

De hårdeste kampe du kæmper, er dem mod dine egne dæmoner.

Forstå dig selv og det du elsker i sporten, ved frihed, stå stærk og tro på dig selv & sige fra, når det ikke gavner dig.