Ord fra klienter:

Teenager:

Teenager mor:

Hej Pia. Her kommer lige nogle ord omkring hvad forløbet, hos dig, har betydet for os:

Et Teen Trivsel forløb hos Pia har givet min datter og jeg energien tilbage. Vi sover begge to meget bedre, da vi ikke har alle de her spekulationer mere. Min datter omkring det hun sloges med, og jeg omkring det, at jeg ikke følte jeg slog til for mit barn, da jeg ikke vidste hvordan jeg kunne hjælpe hende. Men det har jeg lært nu, og min datter har fået en masse redskaber til hvordan hun tackler hendes negative tanker. Og nu kan hun være med til lige hvad hun har lyst til, uden at skulle tænke over “hvad nu hvis….”, og ovenikøbet har hun fået et kæmpe skud selvtillid. Jeg føler mig 40 kg lettere, og vi er utrolig taknemmelige. Min datter er lykkelig og jeg elsker det smil hun har om munden hver dag nu🙏🏻

Knus fra os til dig🤗

Tayo:

” din evne til at forstå og styre folks reaktion mod dig, eller de ord, de kaster på dig, vil ændre den måde, du opfatter dig selv på” – Tayo.

Lise:

” God til at gribe temaer og åbne op for andre vinkler. Medvirker til klarhed over problemstillinger. Skaber rum til at følelser og tanker kan forenes og ved hjælp guidning finde en forståelse for situationen. Imødekommende og tillidsskabende. De bedste tanker til dig Lise

Ulla:

“Havde fornøjelsen, at have et forløb hos Pia.
Pia er en meget dygtig og kompetent person og ved, hvordan hun skal møde os, der hvor vi er. Jeg er blevet meget mere bevidst om, at turde tro på min indre stemme og handle på den. Tak Pia – du er en fantastisk person og veninde”
Hanne:

Jeg havde en fantastisk oplevelse og ville meget gerne rose din kæmpe arbejdsindsats, så godt klaret og meget velformulerede👍🏼🙂🙂. Det gav mig masser af indhold og styrke i min hverdag.  Så flotte og meget brugbare ting du nævnte for mig, og har tænkt meget over hvad vi fik skrevet op – wauw❤️ Har ofte læst “dine” noter og læst op på, hvad der blev skrevet op??   Sikke et show – wauw noget der kan bruges …   – knus Hanne🌺

Linda:

Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til Pia. Mit forløb hos dig har været præget af din høje kompetence og brede faglig viden. Dit personligt nærvær og engagement, har været vildt givende og Jeg har følt mig set, forstået og hjulpet. Jeg tænker, tit på en fortælling du gav mig som afslutning på mit forløb og det har givet mig mod og styrke til at stå ved mig selv og fortsat at arbejde med at udvikle og åbne,  nye døre i mig selv. Hvis jeg på et tidspunkt igen får behov for en psykoterapeut så ved jeg hvor jeg skal henvende mig, tak Pia

– Linda (52 år)